Stiri Tehnologie

5 aspecte importante la un aparat anti soareci profesional

Odata cu aparitia dispozitivelor anti soareci, combaterea daunatorilor a devenit mai usoara ca niciodata. Practic, toate eforturile pe care trebuia sa le depui demult pentru a scapa de un singur soarece nu mai sunt acum necesare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti achizitionezi un aparat anti soareci profesional si sa il pui in priza. Iar el va face apoi toata treaba in locul tau. Nimic mai simplu!

Prin urmare, piata de produse pentru combaterea daunatorilor a devenit foarte bogata iar astazi numarul de aparate anti daunatori este urias. De aceea am decis sa prezentam cateva detalii importante pe care sa le ai in vedere atunci cand iti achizitionezi un aparat anti daunatori. Tinand cont de acestea, vei sti ca aparatul pe care il cumperi isi va face treaba.

Raza de actiune

Este primul detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere. Mai exact, va trebui sa stabilesti inca de la bun inceput care este aria pe care doresti sa o protejezi de soareci folosind un aparat anti daunatori profesional. Odata stabilit acest detaliu, poti incepe cautarea.

Fiecare dispozitiv anti soareci are o raza de actiune mai mare sau mai mica, asa ca trebuie numaidecat sa urmaresti acest detaliu.

De asemenea, nu uita ca peretii pot scadea considerabil raza de actiune a aparatului, asa ca daca ultrasunetele sunt impiedicate de mai multi pereti, ar trebui sa ai in vedere achizitia unui dispozitiv cu arie mai mare de actiune.

Mediul de functionare

Gandeste-te unde doresti sa folosesti aparatul anti soareci. Va functiona acesta la interior sau la exterior? Iar asta deoarece sunt dispozitive special concepute pentru a functiona in anumite conditii de mediu si prea putine dintre ele sunt universale.

Acesta trebuie sa fie un alt detaliu pe care sa il ai numaidecat in vedere.

Alimentare

Apoi, va trebui sa te gandesti si la modul de alimentare al aparatului. Doresti sa il folosesti conectat la o priza obisnuita, sau cu baterii? Mai sunt, de asemenea, si dispozitive care au acumulatori si un mic panou solar, care se incarca singure.

De asemenea, acest detaliu depinde foarte mult si de mediul in care doresti sa folosesti aparatul. De exemplu, in unele anexe s-ar putea sa nu ai la dispozitie o priza electrica, asa ca vei avea nevoie de un aparat cu baterii.

Posibilitatea de a alege frecventa ultrasunetelor

Unele dispozitive iti ofera posibilitatea de a alege frecventa ultrasunetelor, astfel incat sa poti combate mai multe tipuri de daunatori cu acelasi aparat.

Astfel vei reusi sa scapi nu numai de rozatoare, ci vei putea tine si gandacii departe, pasarile sau chiar animalele salbatice. Aceste dispozitive vin la pachet cu un ghid in care ti se prezinta frecventele pe care trebuie sa le folosesti in functie de tipul daunatorilor pe care vrei sa ii alungi.

Pretul

Iar in final, mai trebuie sa ai in vedere si pretul de achizitie al dispozitivului. Este un detaliu important pentru tine si iti doresti cu siguranta sa faci cea mai buna afacere. Vaneaza reducerile si tine cont ca nu de fiecare data cel mai bun pret inseamna automat si cea mai buna afacere.

Tinand cont de toate aceste detalii, vei reusi cu siguranta sa iti gasesti un aparat cu ultrasunete profesional care sa te scape de soareci in cel mai scurt timp.