Uncategorized

Pompele submersibile pe care specialistii Shop-einstal le ofera

Exista uneori situatii in care esti nevoit sa utilizezi o pompa submersibila. Atunci cand canalizarea refuleaza, sau cand fosa atinge nivelul de prea-plin, solutia nu poate veni din nicio alta parte. In cele mai multe dintre cazuri aceste probleme apar intr-un mod cu totul neasteptat si parca intotdeauna par a ne prinde pe nepregatite. Si atunci, de ce sa nu ne pragtim in avans?

Pentru a sari in ajutorul clientilor care se confrunta cu astfel de situatii, cel mai bun  magazin de instalatii de pe piata de profil din Romania,www.shop-einstal.ro, ofera o gama ampla de pompe submersibile cu tocator, special pentru aceste cazuri. Cum se realizeaza evacuarea prin aceste pompe? Destul de simplu daca avem putin in minte schema unei pompe ce extrage de la o anumita adancime o cantitate de fluid, cu scopul de a o impinge inafara, de a o evacua.

La ce foloseste tocatorul? Aici discutia capata un alt contur. Tocatorul este de fapt un sistem de maruntire format din lame si cutite ce au proprietatea de a aduce la o granulatie cat mai mica obiectele pe care le intalnesc in cale. Este lesne de inteles faptul ca atunci cand pompa extrage un obiect care este mult mai mare decat diametrul furtunului de aspiratie, ea nu va reusi sa il transporte pe acesta pana la gura de evacuare. Cel mai probabil, obiectul fie nu va fi miscat de pe loc, fie va reusi sa infunde sau chiar sa defecteze dispozitivul.

Aceste lame nu fac altceva decat sa taie deseurile in portiuni cat mai mici cu putinta, pentru ca acestea sa poata fi cu usurinta evacuate. Daca vi se pare nejustificata prezenta acestor lame, ei bine din pacate nu ne putem lauda numai cu folosirea de produse biodegradabile. O mare parte a ceea ce folosim se distruge in zeci de ani si din pacate aceste prodsue, o data aruncate, au efectul de a se acumula si nicidecum de a se dizolva prea repede. De aceea este necesara interventia cu ajutorul acestor pompe submersibile cu tocator, care au influenta atat asupra deseurilor solide de dimensiuni mari cat si asupra celor sub forma de fasii sau oricum altcumva.

Pompele submersibile cu tocator pe care specialistii Shop-einstal le ofera fac parte din cele mai cunoscute game de produse. Avand adancimi de lucru de pana la 20 m, ele pot fi confectionate din diverse materiale, astfel incat utilizatorul sa poata alege ceea ce isi doreste sau ceea ce ii satisface cel mai bine necesitatile. Oferta acopera orice nevoie, de la diferite puteri de lucru, la capacitate de evacuare, mergand pana catre spatiile pentru care aceste pompe pot fi utilizate. Pompele sunt dotate cu un intrerupator- plutitor, astfel incat atunci cand apa atinge un anumit nivel pompa sa se opreasca sau sa porneasca automat, eliminandu-se astfel posibilitatea de defectare a acesteia sau de inundare a spatiului pe care il dorim curatat.

Vrei o pompa submersibila din fonta? Modelele de tip Zenit sunt disponibile numai pentru tine. Vrei o pompa sumbersibila cu tocator din inox? Incearca gama Sanit pe care specialistii Shop-einstal o ofera. Preturile sunt mai mult decat bune, iar garantia lucrului achizitionat in siguranta este data de seriozitatea brandului care o ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *