Lifestyle National

Problemele dermatologice si serviciile oferite de Alma Clinic

Frumusetea externa incepe, fara doar si poate, cu o piele sanatoasa. Nenumarate afectiuni cutanate si probleme de natura dermatologica insa impiedica mentinerea acesteia la un nivel estetic corespunzator. De diagnosticarea si tratarea afectiunilor de aceasta natura, precum si a afectiunilor unghiilor, parului, mucoaselor etc. se ocupa ramura medicinii numita Dermato-Venerologie.

Indiferent de varsta, se impune luarea unor masuri responsabile vizavi de problemele dermato-venerologice, dar si a afectiunilor dermato-cosmetice. Servicii complexe in acest sens sunt disponibile la Alma Clinic din Suceava. Gasesti lista acestora si alte informatii utile despre dermatologie Suceava pe site-ul clinicii – www.almaclinic.ro.

Iata care sunt principalele categorii pe care le include aceasta sectiune medicala si pe care le regasesti si in portofoliul clinicii mentionate:

  • Consultatii dermatologie pediatrica, pentru boli cu transmitere sexuala, consultatii dermatologie generala (eczeme, acnee, micoze, afectiuni ale unghiilor si parului)
  • Chiuretarea negilor
  • Electrocauterizari
  • Dermatoscopie – examinarea alunitelor, a leziunilor, depistarea melanomului malign
  • Tratamentul ulcerului varicos, a furunculelor, abceselor cutanate si peelinguri chimice
  • Extragerea de chisturi si comedoane
  • Prelevarea de biopsii cutanate
  • Excizii tumori cutanate

Ce recomanda serviciile oferite de Alma Clinic?

Atunci cand este vorba despre sanatate, implicit de cea a pielii, este foarte important sa te tratezi doar in cadrul unei institutii specializate, care iti poate oferi servicii de calitate. La Alma Clinic este imbinata cu succes iscusinta unor medici dedicati cu tehnologia avansata specifica dotarilor moderne de care dispune. Foloseste, spre exemplu, dermatoscoape modele Heine Delta 20 si Delta 20 plus, despre care vei afla – daca realizezi o cautare – ca sunt deosebit de performante, ideale pentru a examina suprafata pielii, dar totodata pentru a examina leziunile pigmentare. Tot prin intermediul lor sunt diagnosticate melanoamele maligne.

Daca ai bilet de trimitere de la medicul de familie, consultatia pe care o realizeaza medicul specialist din cadrul Alma Clinic este gratuita.

Trebuie sa fii atent atunci cand alegi clinica ce iti va furniza servicii de dermatologie Suceava atat pentru a beneficia de tratamente corespunzatoare, cat si pentru costuri echilibrate. Este un aspect valabil indiferent de categoria de servicii medicale fata de care manifesti interes.

Chiar daca in general starea ta de sanatate este una buna, sa stii ca la un moment dat orice persoana se confrunta cu probleme ale pielii. Despre piele se stie ca este cel mai mare organ al corpului nostru, care are misiunea de a realiza o multime de functii – cea de protectie si cea respiratorie sunt de la distanta cele mai importante. Iata ca tratarea bolilor ce pot aparea la nivelul sau nu sunt de neglijat, indiferent de cat de neinsemnate par simptomele initiale pe care le transmite organul. De competenta medicului dermatolog tine diagnosticarea posibilelor probleme ce pot fi dezvoltate la nivelul pielii, precum si stabilirea celui mai potrivit mod de tratare a acestora. Daca prezinti simptome ce ar putea trada o astfel de afectiune, nu mai pierde timpul si fa o programare la specialist. Contacteaza departamentul de dermatologie al clinicii mentionate, apeland la unul dintre numerele de telefon afisate si pe site: 0374 825 700 sau 0755 701 700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *