Stiri

Sezonul rece impune o noua lectie stilistica privind incaltamintea – ce porti anul acesta in materie de ghete

Se instaleaza sezonul rece si asta nu poate fi decat un context potrivit pentru noi achizitii, in materie de incaltaminte de asemenea. Sunt preferate cizmele si botinele, incaltamintea fara decupaje, deci cu accent mai mult pe design, pentru a compensa. Confortul termic conteaza mai mult ca oricand si din punct de vedere practic se doreste incaltaminte robusta la toc, talpa inalta, dar stabila.
Pentru cele care doresc sa se simta inspirate in a alege ghete femei in care se simt bine, cele care sunt expresive si le pun accent pe forma, pe feminitate, dar sa fie si calitative se pot orienta spre colectia ANNA CORI. Asa cum ne-a obisnuit acest brand modelele propuse sunt exclusiviste, moderne, dar si clasice, atent lucrate. Starnesc interes, fac debutul unor trenduri si sunt stiluri pe care si le doreste orice femeie.
Pielea, mereu la moda
Daca ne raportam la material, pielea este de baza la ANNA CORI. Aici vor fi doar variatii de culoare, textura, insa ramane aceeasi preocupare de a miza pe calitatile unui material natural. Pielea este prelucrata, este nobila si contribuie si ea la crearea de design original la fiecare pereche de incaltaminte.
Daca ne raportam la stiluri, la www.annacori.com exista o trecere fina de la modern, usor extravagant la clasic, modele atemporale. Asadar da, considera ca incaltamintea este o ocazie de investitie, este o alegere ce te va pune in valoare si te va rasplati cu un grad ridicat de rezistenta si confort.
Iata si ce se poarta anul acesta, ce ghete te pot incanta si pot deveni un bun motiv sa iti construiesti tinute dintre cele mai variate:
Minimalism la putere – un astfel de tipar este legat de ghetele scurte din piele simpla, clasica, neagra. Acest gen de incaltaminte completeaza foarte bine cu notele fine ale tinutelor pe masura, clasice, tipare sigure, combinatii de contrast insa niciodata tipatoare. Detaliul de fermoar lateral, argintiu este accentul unui trend de actualitate. Sunt sofisticate si totusi simple, potrivite la tinute de zi.
Ghetele mulate, glitter – acestea sunt atat de comode si in esenta se muleaza pe picior, continuand sa contureze pana la zona de glezna. Sunt la fel de usor de purtat precum sunt de incaltat, neavand un sistem de inchidere. Talpa robusta si faptul ca este imbracata in glitter de asemenea face un contur deosebit al modelului. Stralucirea este de partea ta se pare pentru ca incaltand aceste ghete efectiv atragi privirile celor din jur.
Ghetele cu perforatii decorative, model de tip Chelsea – din ce in ce mai mult linia influentelor masculine in tinute si accesorii feminine este una tot mai subtila. O demonstreaza si aceste ghete care surprind cu multitudinea de modele ce se desfasoara pe partea centrala si nu numai, perforatii dispuse pe linii de un contur impresionant. Un design al femeilor elegante, astfel de ghete se regasesc in colectia de la ANNA CORI, in ton de culoare potrivit sezonul de toamna mai ales, maro.
Nu in cele din urma, blana, niciodata de omis in sezonul rece, poate fi elementul nobil al incaltamintei feminine pentru acest sezon. Descopera variantele din cadrul colectiei brandului ANNA CORI.