Business Editoriale Stiri

Cum se descrie profilul unui model de videochat?

 

Cand vorbim despre profilul unui model de top, cu siguranta nu ne referim la trasaturile fizionomiei sale atunci cand pozitia corpului este indreptata catre stanga sau dreapta. Ceea ce doresc de fapt sa subliniez sunt criteriile si factorii la care modelele puternice se raporteaza in evolutia lor, evolutie care trebuie privita drept un proces permanent alimentat in primul rand de ambitie, rabdare si inteligenta. Altfel spus, un model bun de videochat nu se naste, ci devine.
Din momentul in care o tanara alege sa mearga la un interviu de angajari videochat Bucuresti, trebuie sa se pregateasca sa devina un produs media. Imaginea pe care si-o creeaza in fata publicului sau devine implicit amprenta sa virtuala in domeniul in care activeaza. Aceasta va fi reflectia propriei sale mentalitati, personalitati si stilului de viata.

Orice reprezentanta feminina este unica, speciala si frumoasa si felul sau, insa mai important este cum stie aceasta sa isi puna in valoare calitatile. Exista mici amanunte, aparent neimportante, care fac diferenta intre doua modele, ambele cu acelasi potential. Iata despre ce este vorba!

Alegerea unui nick name inspirat

In momentul alegerii unui nick name, este de preferat ca fiecare model sa se remarce printr-un nume original care sa starneasca interesul membrilor. Iti vei dori ca numele tau sa ramana intiparit in memoria acestora. Astfel, incearca sa eviti numele prea lungi, ce contin prea multe caractere, intrucat acestea nu fac altceva decat sa oboseasca si plictiseasca.

Continut de calitate

Nu trebuie neglijat faptul ca incasarile sunt dictate si de un continut activ si de calitate, iar acesta ar trebui sa fie preocuparea principala nu doar a modelului, ci si a studioului la care acesta lucreaza. Un admirator nu isi va dori sa socializeze in privat cu un model numai datorita candelabrului luxos pe care aceasta il are in camera. Acesta va fi atras de imaginea pe care modelul o transmite, cat si de contentul de calitate afisat.

Un profil unic

Ideal este ca profilul sa fie completat integral de catre modelul in cauza, astfel incat acesta sa transpuna cat mai fidel personalitatea sa. Este de la sine inteles ca membrii vor dori sa stie ce esti capabila sa le oferi, iar vizualizand profilul tau isi vor da seama daca merita sau nu sa plateasca in schimbul disponibilitatii tale. Asa ca mizeaza pe punctele tale forte si nu „fura” date din profilele altora pe care stii ca nu te pliezi.

Fotografii profesionale

Pe internet se gasesc din plin imagini cu diverse parti ale corpului. Da frau liber imaginatiei si creeaza colectii originale cu tematici care nu sunt folosite in mod frecvent. In acest domeniu primeaza originalitatea si creativitatea, astfel ca trebuie sa elimini din calea ta obstacolul principal, banalitatea. Ia in considerare faptul ca poti selecta categoria de admiratori numai prin simpla expunere a unor fotografii de calitate. Daca vrei sa atragi o plaja de domni galanti, care sa fie interesati si de altceva in afara de corpul tau, nu uita sa transmiti acest mesaj cu ajutorul unor imagini potrivite.

Aspectul fizic mereu conteaza

Aspectul fizic online al modelului nu este altceva decat continutul activ, live. Membrii nu vor petrece prea mult timp socializand cu o tanara care in fotografii arata excpetional, iar in fata camerei da dovada de neglijenta, iar privirea este pierduta undeva in monitor. Intr-o astfel de situatie, nu este de mirare ca modelul se plange ca nu are trafic suficient. Imaginea mereu va vinde! Cand este impecabila, aceasta va atrage dupa sine castiguri fabuloase.

Nu in ultimul rand, un model puternic trebuie sa stie sa comunice. Trebuie sa stapaneasca limba engleza, iar limbajul verbal, cat si cel non-verbal, sa fie bine puse la punct. Mai mult ca sigur conversatia cu ea nu va suna asemenea indicatiilor date de Google Maps.

Ar mai fi multe de completat, insa unele informatii sunt de bun-simt, iar altele se pliaza pe fiecare model in parte. Luxury Studio, spre exemplu, nu cauta sa construiasca aceleasi tipare de model pe banda. Ei urmaresc sa promoveze tinere cu potential, cu personalitate puternica si carisma.