Business Editoriale Stiri

Care sunt joburile pentru care opteaza tinerele in perioada studentiei?

Cu totii stim ca viata in perioada studentei este una cat se poate de interesanta, insa in acelasi timp extrem de solicitanta din punct de vedere ai cheltuielilor. Plata chirieri, mancarea, iesirile, taxele de studiu, manualele, hainele, toate acestea sunt numai cateva dintre nevoile pe care orice studenta le are.
Pentru ca marile orase si centre universitare sunt extrem de ofertante in ceea ce priveste locurile de munca, multe dintre tinere nu ezita sa se angajeze inca din aceasta perioada. Adevarul este ca jobul devine o necesitate, atunci cand nu beneficiaza de sustinerea financiara a parintilor, devenind practic singurul mod in care pot supravietui.
Care sunt joburile cele mai cautate si ravnite de catre studente? Vei afla in randurile ce urmeaza. Avand drept reper posibilitatile de munca existente in capitala, vor fi enumerate, rand pe rand, cele mai apreciate joburi dupa care se orienteaza tinerele care locuiesc sau ajung in Bucuresti.
Promoter
Pentru orice student, timpul reprezinta una dintre cele mai pretioase resurse. In aceasta perioada orice tanara isi doreste ca pe langa studii, sa socializeze, sa isi faca noi prieteni, sa simta ca traieste. Un job ca promoter le poate permite sa se concentreze la invatatura si in acelasi timp le ofera timpul liber dupa care tanjesc.
In schimb, salariul ca promoter este de regula mic si vine ca o completare a banilor primiti de la parinti.
Operator call center
Un domeniu catre care multe studente se indreapta este cel al comunicatiilor, in special catre un call center. Piata locurilor de munca abunda in oferte de acest tip, acesta fiind una dintre cauzele pentru care veniturile obtinute din asta lasa de dorit.
Desigur, salariul unui operator call center poate fi determinat si de limbile straine cunoscute, abilitatile de comunicare, cat si de capacitatea de a solutiona cu promptitudine problemele ce se ivesc. In orice caz, salariul unui astfel de job nu iti permite o viata lipsita de griji, fiind suficient intr-atat incat sa iti asigure strictul necesar.
Hostess
Multe studente sunt in timpul liber hostess. In Bucuresti se organizeaza o multime de evenimente importante, iar prezenta unor femei cu aspect atragator devine indispensabila. Ce fac acestea? Ei bine, un model hostess intampina invitatii cum se cuvine, ii conduce la masa si se asigura ca au parte de tot confortul. Sumele castigate? Acestea difera destul de mult, in functie de bugetul alocat fiecarui eveniment.
Totusi, nu este vorba de un job stabil, astfel ca pot exista perioade in care sa ramai fara bani.
Model in videochat
Mediul online ofera poate cele mai multe posibilitati de realizare pe plan profesional pentru tinerele studente. Este practic oportunitatea ce iti permite sa evolueze pe toate planurile, iar incasarile obtinute de un model de videochat sunt de-a dreptul impresionante.
De exemplu, un model cu experienta de la www.beyou-studio.ro castiga in medie peste 10.000 de dolari lunar, insa sunt luni in care castigurile sar de aceasta suma. De fapt, acesta este motivul principal pentru care tinerele incep o cariera in acest domeniu.
Exista posibilitatea de a lucra in turele dorite, astfel incat sa nu neglijezi studiile. Mediul de lucru este unul elegant si luxos, iar in spatele tau va sta mereu o echipa de profesionisti. Cu toate acestea avantaje, este de la sine inteles de ce ravnesc tinerele studente catre un job in videochat.
Iata, deci, care sunt cele mai populare joburi catre care tinerele se indreapta in cea mai frumoasa perioada din viata lor.