Afaceri National

Inchirierea unei masini din aeroport – afla de ce este un avantaj

Pentru ca esti comod si vezi partea practica de a recurge la masina personala oriunde ai merge, optezi pentru serviciul rent a car. Este adevarat ca o cursa cu avionul spre exemplu poate fi rapida si avantajoasa, chiar si la cursele in tara. De la aeroport insa, de obicei zone din afara orasului, ai nevoie de un alt mijloc de transport.

Oferta unor agentii de tip rent a car include si optiunea de masini de inchiriat Otopeni sau vizand aeroportul oraselor din tara, oricare ar fi acestea. Avantajele acestei metode nu sunt de neglijat.

  • Poti pleca imediat

Daca ai ales vreodata sa inchiriezi direct la sediul firmei atunci cel mai probabil stii cedemersuri sunt de indeplinit. Ai de ales nu doar masina, ci si conditiile in care se desfasoara aceasta colaborare. Sunt asigurari de care trebuie sa te preocupi, bani achitati drept garantie etc. In orice caz, toti pasii acestia, chiar si cand agentul este cel mai experimentat si rapid, tot dureaza.0

Poti alege in schimb sa inchiriezi cand ai in prealabil o rezervare facuta online, prin intermediul paginii agentiei in cauza. In unele cazuri sediul agentiei este chiar in aeroport. Daca nu este cazul, atunci agentii pot stabili toate detaliile prin email si online, urmand sa iti pregateasca masina pentru a o avea numai buna de preluat de cum ajungi in aeroport.

  • Nu te costa in plus

Agentiile taxeaza in fel si chip si trebuie sa fii atent la contractul de inchiriere. Nu ar trebui totusi sa fie o problema cerinta ta de a avea masina pregatita la aeroport, conform orarului tau de aterizare.

O diferenta de pret o fac cei care au sedii destul de departe de zona de aeroport si considera ca drumul agentului pana la locul dorit de tine trebuie taxat. In orice caz intreaba despre asta. Mai avantajos este sa si predai masina din acelasi loc.

  • Iti asiguri transport dus-intors pana la plecarea din tara/orasul respectiv

Inchirierea unei masini care iti este disponibila de cum ajungi in aeroport si o poti preda in acelasi fel, direct in aeroport, inseamna un avantaj. Iti asiguri astfel ca ai transport dus-intors si nu mai faci si alte costuri. Cu siguranta stii ca metoda populara este de a opta pentru un taxi, insa asta poate fi destul de costisitor. Distantele de la aeroport spre orice alt punct sunt destul de mari. A opta pentru un favor pe care sa ti-l faca un prieten vine la pachet cu a gasi pe cineva cu care sa te sincronizezi din punct de vedere al programului.

Pentru toate drumurile pe care le planifici atunci cang ajungi in tara sau intr-un oras anume, masina inchiriata la dispozitia ta inca de la aeroport este o metoda convenabila.

O recomandare este Trax Rent a Car, agentie ce dispune de serviciul de inchiriere auto de la aeroport. Poti alege din varietatea de masini, dotate pe masura, unele chiar de lux. Pentru confort si timp util in deplasari rent a car poate fi un serviciu ce se adapteaza nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *