Uncategorized

Sacourile din tweed – un trend in ascensiune

Oricand o alegere perfecta pentru tinutele business si in general pentru cele elegante, sacourile din tweed constituie un trend in ascensiune. Atrage publicul feminin prin aspectul estetic deosebit, dar si prin confortul ce il asigura la purtare.

Despre sacouri in general se poate spune ca reprezinta o piesa de vestimentatie ce poarta cu sine un aer de seriozitate, de mister, de eleganta fara competitie. Cu atat mai aparte devine acest articol de imbracaminte cand materialul din care este realizat este tweed-ul. Constituie o alegere inspirata indiferent de sezon, se aseaza elegant pe corp si poate fi purtat de orice femeie care doreste sa se impuna printr-o aparitie deosebita, in tendinte.

Sacourile din tweed – senzatia anului 2019

Chiar daca este un articol de presigiu la ora actuala, nu este la fel de pretentios, ceea ce inseamna ca poate fi incadrat cu succes intr-o varietate de stiluri vestimentare. Pot opta cele interesate pentru sacouri dama din tweed, asa cum se regasesc acestea in colectia celebrului designer Otto Hermann pe site-ul cu acelasi nume, realizand astfel tinute stilate, pline de rafinament si bun gust.

Sacourile din tweed si stilul office – pentru a contura o tinuta business ireprosabila, poti avea in vedere completarea outfit-ului cu un sacou de acest tip. Partea de jos poate fi reprezentata de o fusta drepta, conica sau tip creion, dupa preferinte, iar cea de incaltaminte de o pereche de stilleto – nemuritoarea optiune vizand sublinierea elegantei feminine.

Desigur, pentru cele interesate, completarea o poate reprezenta si o pereche de pantaloni la dunga, respectiv in stil office, care sa pastreze registrul formal si aerul specific acestui stil.

Sacourile din tweed in stilul smart casual – cu putina imaginatie, poti include cu succes un astfel de sacou si  intr-un stil mai putin formal, respectiv mai permisiv, asa cum este cel smart casual. Atunci cand iti doresti sa beneficiezi de confort, spre exemplu, purtand o pereche de pantofi mai lejeri si permisivi, cum sunt cei din categoria casual, poti avea in vedere completarea tinutei ce de asemenea va fi mai permisiva cu un astfel de sacou. Alege un model care sa se plieze cel mai bine stilului tau si preferintelor pe care le ai vizavi de imbracaminte din lista de optiuni propusa pe site-ul ottohermann.com.

Poti arunca o privire si asupra celorlalte sugestii de articole vestimentare, la care poti apela pentru a completa un look complet fabulos, unul care sa te reprezinte si care sa stabileasca un echilibru perfect intre confort si eleganta. Vizavi de imaginea pe care o vei afisa in societate, prin acestea ai siguranta ca faci o alegere inspirata, intrucat sacourile din tweed, spre exemplu, constituie un trend ascendent.

Un avantaj de mentionat referitor la acest tip de sacouri este ca permit o multitudine de combinatii de stiluri si haine. Atat timp cat pastrezi linia bunului gust, ai posibilitatea de a impresiona prin tinute din cele mai interesante, devenind un reper pentru cele din jurul tau. Descopera modelele de la OttoHermann.ro si impune-te printr-un stil al tau.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *