Afaceri National Sport

Despre bonusurile de la pariurile sportive – ce ii sperie pe pariorii incepatori?

Tot mai multi aleg sa parieze online, atat pentru avantaje precum timpul pe care il salveaza, cat si pentru bonusul pe care il pot primi la inscriere. Unele case ofera mai mult, altele mai putin. Daca nu stii cum sa procedezi in momentul inscrierii, risti chiar si sa pierzi orice beneficiu legat de acest bonus.  Sunt anumite detalii legat de care trebuie sa te interesezi inainte sa iei orice decizie.

Sa presupunem ca ai gasit o platforma ce prezinta case de pariuri cu bonusuri atragatoare. Cum procedezi mai departe? Cei mai multi se panicheaza cand observa ca este necesar sa ruleze bonusul primit in semn de bun venit. E cazul celor care nu au mai avut tangente cu o casa de pariuri online, respectiv care nu stiu ce presupune in fapt acest bonus.

Bonusul de bun venit si aspecte vizavi de acesta

Odata intrat in posesia unui bonus fara depunere pariuri sportive, ai in vedere conditiile pe care ti le impune casa aleasa privitor la acesta. Auzi probabil in jur tot felul de remarci de genul ca totul este o farsa, ca este o pierdere de timp, ca ai de indeplinit conditii prea dificile privind rulajul.

Da, este necesar sa rulezi banii pe care ii primesti ca bonus la inscriere. Pana la urma despre asta este vorba, nu? Te-ai inscris pentru a atrage castiguri tot mai mari, pariind. Priveste suma respectiva ca pe o oportunitate sa te imbogatesti, pentru ca ruland banii si pariind din castiguri asta faci de fapt.

Greseala multora tocmai in asta consta – privesc bonusurile ca pe o posibilitate de a face bani rapid si fara risc. Sunt insa persoane care ar abuza de acestea, ceea ce nu este deloc echitabil. Chiar daca poate acestea reprezinta o strategie de marketing si utilizatorii au parte de beneficii, trebuie doar sa stie cum sa parieze, pentru a scoate profituri mult mai mari. Cei mai multi dintre cei care nu inteleg aceste bonusuri sunt cei care au o problema de mentalitate legat de acestea. Scopurile pentru care sunt oferite sunt destul de precise, iar acei care reusesc sa le inteleaga se bucura de pe urma asta.

Un exemplu de platforma care iti pune la dispozitie optiuni avantajoase, ce merita atentia ta, este www.piataponturi.ro. Acceseaza site-ul si descopera numeroasele solutii cu care te intampina case de pariuri renumite precum Maxbet, Fortuna, Betano, Betfair si altele. Pune-te in tema legat de conditiile pe care trebuie sa te pliezi pentru a intra in posesia banilor, pentru a-i putea rula, pentru a putea mai departe realiza castiguri din pariurile sportive.

Se spune ca incepatorii sunt mai norocosi, cel putin pentru o perioada de timp, ca bafta ii urmareste. Cum poti sti ca nu esti si tu unul dintre acestia decat facandu-ti cont? De altfel, poti profita si de faptul ca platforma iti pune la dispozitie diverse noutati din lumea sporturilor, te tine in tema legat de cote, de pronosticuri, biletul zilei. Totul este in avantajul tau, deci ce mai astepti?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *