Editoriale Tehnologie

Tabla zincata de la Cronos Grup

Tabla zincata este un tip de material cu totul aparte datorita propriilor sale caracteristici, iar acum o poti achizitiona online de pe website-ul https://cronosgrup.ro.

Beneficiile oferite de tabla zincata

Acest material are o forma speciala, este realizata din metal rezistent si prezinta niste onduleuri de dimensiuni egale si dispuse proportional pe toata lungimea sa. De asemenea, acum se gaseste si la un super pret! Apelativul de “cutata” provine datorita onduleurilor pe care materialul le prezinta si sunt un semn distinctiv pentru acest tip de tabla. Tabla zincata cutata este o varianta imbunatatita a acestei table cutate, intrucat prezinta si un strat de zinc, care o acopera in totalitate. Astfel, aceasta este alegerea zilei, perfecta pentru viitoarele tale proiecte.

Acest material este folosit, in principal, pentru acoperisuri si pentru peretii de compartimentare, pereti folositi la spatiile de birouri, salile de sport si depozite.

Principalele avantaje pe care le ofera

Trebuie spus ca tabla zincata cutata este poate cea mai avantajoasa solutie si la un pret satisfacator pentru a realiza inchideri ale structurilor metalice. In plus, aceasta este foarte rezistenta si totodata foarte eleganta, fiind potrivita pentru cladirile de toate tipurile.

Astfel, principalele avantaje pe care aceasta le ofera sunt urmatoarele: se monteaza extrem de usor si foarte rapid, se transporta foarte usor datorita greutatii mici pe care o are, are o durata ridicata de viata, un aspect estetic frumos, poate fi vopsita fara griji si, nu in ultimul rand, are o rezistenta ridicata la conditiile meteo ridicate.

Poti utiliza acest material in diverse moduri

De cele mai multe ori, tabla zincata cutata se utilizeaza pentru acoperisul cladirilor. Desigur, acoperirea cladirilor nu este singurul loc in care se utilizeaza. Aceasta se mai poate utiliza si ca panou de gard (mai ales in gardurile care sunt din caramida sau beton), dar si pentru imprejmuiri de spatii. Astfel, datorita rezistentei sale si a faptului ca nu este transparenta, aceasta ofera si intimitate.

Magazinul online de materiale de constructii Cronos Grup comercializeaza online la super pret o gama larga de produse, printre care si tabla zincata cutata. In functie de nevoi, pe site-ul www.cronosgrup.ro puteti comanda simplu si rapid orice aveti nevoie. Online, acest produs se gaseste sub forma a mai multor dimensiuni si grosimi. Alege-o pe cea potrivita proiectului tau!