Stiri

Khabib vs Mayweather, pe 4 mai in Rusia! Negocierile au ajuns la Putin

Confruntarea dintre Floyd Mayweather si Khabib Nurmagomedov este din ce in ce mai aproape sa se intample, conform informatiilor venite din ambele surse. Cei doi negociaza pentru un mega fight in luna mai a anului viitor.

Interesant este faptul ca meciul nu va avea loc la Las Vegas, acolo unde este capitala meciurilor de box, si unde Floyd Mayweather a avut cele mai tari confruntari, ci in Rusia, chiar la Khabib acasa. Pe fir se pare ca a intrat si Vladimir Putin, care a fost implicat in meciul lui Khabib cu Mayweather.

Liderul rus a luat masa cu Khabib dupa victoria acestuia, si se pare ca i-a transmis sprijinul sau in organizarea unui eventual meci de box cu Mayweather.

Americanul vrea sa faca iarasi o avere dupa o un meci usor, la fel cum a fost si la confruntarea cu McGregor de anul trecut, cand a facut 150 de milioane de dolari pentru un meci facil.

Khabib Nurmagomedov a ajuns celebru dupa ce l-a batut luna aceasta pe Conor McGregor, prin strangulare, si a declarat ca a vorbit deja cu Secretarul Federatiei de Box din Rusia, Umar Kremlev, pentru organizarea meciului la Grozny.