Stiri

5 reguli pentru o alimentație sănătoasă pe care le urmează Prințul Harry și Meghan Markle

Stilul de viață sănătos al lui Meghan Markle nu este un secret pentru nimeni. În afara faptului că a vorbit întotdeauna despre pasiunea ei pentru yoga și alimentație sănătoasă, Ducesa își menține o dietă preponderent pe bază de fructe și legume, dar care include totodată și super-alimente. De când s-a măritat cu Prințul Harry, Meghan l-a ajutat și pe acesta să își îmbunătățească dieta: cuplul a urmat sfaturile expertului nutriționist, Gabriela Peacock. Rezultatele nu au întârziat să apară: Prințul Harry a pierdut trei kilograme în doar câteva săptămâni înainte de nuntă. 

Printre alte obiceiuri sănătoase ale cuplului regal, se numără și consumul zilnic de sucuri verzi detoxifiante obținute din mere, lămâi, ghimbir și spanac, în timp ce la prânz, cei doi consumă deobicei pește și legume și evită pe cât posibil glutenul.

Iată așadar care sunt cele 5 reguli pentru o alimentație sănătoasă pe care ți le recomandăm și ție să le aplici începând chiar de azi.

5 reguli pentru o alimentație sănătoasă de la Gabriela Peacock

1. Nu sări peste micul dejun: micul dejun îi oferă corpului semnalul că trebuie să înceapă să ardă caloriile din acea zi. Asigură-te că eviți mâncarurile bogate în grăsimi și zaharul.

2. Alege legumele bogate în fibre, precum broccoli, celery și sparanghel. Dar nu uita să le mesteci foarte bine.

3. Adaugă fructul întreg în smoothie – Vitaminele și fibrele își păstrează mai bine proprietățile dacă fructul nu este tăiat. Nu uita de asemenea să adaugi semințe pentru un boost de vitamine și fibre.

4. Limitează consumul de alcool.

5. Nu îți interzice nimic – Nu, nici măcar ciocolata. Mănâncă însă cu moderație și alege-ți cu atenție gustările (în locul ciocolatei cu lapte, poți opta oricând pentru ciocolată amăruie).

Foto: Northfoto