Stiri

Kim Kardashian a dezvăluit cum a reușit să slăbească 10 kilograme

De ceva timp încoace Kim Kardashian afișează o siluetă subțire în rochii foarte mulate. Vedeta a dat jos zece kilograme cu ajutorul unui antrenor personal și a unei diete bine puse la punct. Kim Kardashian dezvăluie cum a reușit să slăbească 10 kilograme. 

Kim Kardashian a dat jos zece kilograme prin antrenamente zilnice și o dietă bine pusă la punct. „Mă antrenez cam o oră și jumătate în fiecare zi. Lucrez cu greutăți mari și nu prea fac cardio“, a spus soția lui Kim într-un interviu acordat E!News. „Chiar și mama, m-a luat deoparte acum o săptămână și m-a întrebat ce am făcut ca să slăbesc. M-am antrenat intens cu un bodybuilder timp de un an. În septembrie se împlinește un an de când lucrăm împreună. Nu am văzut rezultatele imediat, dar când te ții de ceva și lucrezi constant le vei vedea. Am slăbit aproape zece kilograme și sunt foarte mândră de asta. Am avut 63.5 kilograme pentru foarte mult timp, dar acum am 52 de kilograme și mă simt excelent“, a adăugat ea.

Zilele trecute, startul reality show-ului Keeping up with the Kardashians a dezvăluit o parte din antrenamentul ei în câteva InstaStory-uri. În câteva video-uri o vedem și pe mama ei, Kris Jenner, interesată să fure secretele de slăbit ale fiicei ei.

Work That Body @kimkardashian #kimkardashian

O postare distribuită de Kim Kardashian Snapchats ???? (@kimksnapchats) pe

Conform antrenoarei ei, Melissa Alcantara, Kim se antrenează de șase ori pe săptămână și începe exercițiile la șase dimineața. Prin rotație, vedeta lucrează umeri, biceps/triceps, piept/spate, iar trei zile sunt rezervate antrenamentelor pentru posterior și picioare. În ceea ce privește antrenamentele cardio, Melissa și Kim fac câteva sesiuni scurte de antrenament de mare intensitate (HIT) sau sesiuni mai lungi de mers la intensitate mică.

Pe lângă sport, Kim Kardashian este foarte atentă și la ce mănâncă. „Nu mai consum atât de mult zahăr așa cum o făceam în trecut. M-am obișnuit să mănânc mai sănătos decât înainte. Obișnuiam să mănânc orice îmi doream, dar acum chiar sunt atentă la asta… nu vreau să stric tot ce am realizat înfulecând încontinuu“.

Și Khloe Kardashian a dat jos mai multe kilograme în urmă cu câțiva ani. Toate am fost martore la transformarea prin care a trecut sora mai mică a lui Kim Kardashian. Iar sportul, în special antrenamentele dure concepute de Gunnar Peterson au jucat un rol important.

Pe lângă sport, aceasta a ținut și o dietă prin care a reușit să scape de kilogramele în plus. Nutriționistul său, Philip Goglia a dezvăluit ce mănâncă vedeta dar și cum poți câștiga mai multă masă musculară. ,,Când vine vorba de nutriție și pierdere în greutate, 80% din proces constă în alimentație, iar 20% în sport” spune el.

În plus, Khloe a mărturisit că a reușit să dea jos cinci kilograme după ce a scos lactatele din alimentație: „sunt înnebunită după brânză și lapte, dar după ce le-am eliminat din alimentație s-a văzut diferența“, a spus ea pentru News Beauty. „Într-o lună și jumătate am pierdut cinci kilograme doar eliminând lactatele, fără să fac altceva diferit.“ Vedeta de 31 de ani a spus că a ales alternative la lactate și acum se simte mult mai bine.

Foto: Hepta